• Uncategorized
  • 0

OOMI introduce sistemul de automatizare a casei de descoperire

în lucrări, având în vedere că 2013, Oomi este acum pregătit să se expună lumii, așa cum introduce la CES, precum și pe Indiegogo în urmă cu câteva ore.

Echipa Oomi explică crearea lor ca fiind primul sistem complet de automatizare a casei, care s -a concentrat pe descoperirea în loc de programare, precum și susține că este, de asemenea, primul care are accesorii create în special pentru a face ușor configurarea, precum și utilizarea.

OOMI se bazează în jurul Z-Wave Fit Together Networking, cu condiția să obțină acces la peste 1.200 de gadgeturi Wise House din cutie. Alcătuit atât din aplicații software personalizate, cât și din hardware, producătorii spun că sunt concentrați în special pe trei zone ale casei-securitatea sa, teatrul său de casă, precum și ambianța sa.

Oomi Cube rulează motorul de inteligență IQ de învățare care este inima sistemului. De asemenea, cubul are o cameră IP (cu viziune de noapte), senzori de siguranță audio /audio, precum și un blaster IR de 360 ​​° pentru cinematografia de casă și controlul climatic.

OOMI IQ învață într -o metodă similară cu cuibul, încercând să găsească o intrare individuală, precum și modele. Apoi transformă acestea într -un program inteligent de automatizare, solicitând autorizarea proprietarului unei case înainte de a -l implementa cu adevărat. Cu toate acestea, Oomi este mult mai inteligent. OOMI IQ folosește un set mai larg de puncte de date decât veri mai mult mai restrânși care descoperă. Trebuie; Gestionează o casă întreagă, precum și nu un singur punct de încălzire sau de răcire. Aceste puncte de date includ comentarii de la senzori legați direct de OOMI, precum și surse de date terțe, cum ar fi vremea, aerul de înaltă calitate, precum și API-urile de trafic web.

Tap-and-touch este o tabletă dedicată configurației, precum și gestionarea OOMI. Sistemul dispune de un ecran IPS de 7,1 inci cu o rezoluție de 1280 x 800. Folosind o versiune puternic personalizată de Android 4.4, permite individului să adauge o mulțime de accesorii OOMI la sistemul lor în mai puțin de un minut, precum și aplicațiile sale personalizate adaugă gestionarea gesturilor.

Am întrebat echipa Oomi dacă tehnologia se bazează în jurul RFID, precum și ne -a spus …

Tap-and-Touch este un amestec de RFID, precum și aplicația software pe care am dezvoltat-o. Am utilizat amestecul pentru a realiza avantajele de utilizare ale OOMI, precum și conexiunea RFID pentru configurare, reconfigurare, precum și funcții de tutorial (deși ultimele două pot fi accesate și prin intermediul diferitelor aplicații pe care le -am dezvoltat și pentru OOMI )

Al treilea element hardware este banda oomi, un controler devotat pentru OOMI IQ cu adăugarea de somn, precum și funcții de urmărire a exercițiilor. Oomi angajează sprijin viitor pentru Apple Bucurați (și HomeKit), pe lângă Android Wear.

În plus, vin și patru module hardware oomi. Oomi Streamer este un player Google Chromecast precum HDMI Dongle Digital Media Player care va permite OOMI să ofere videoclipuri HD cu mai multe camere, precum și streaming de materiale audio, precum și control.

Puteți automatiza aparatele dvs. în timp ce urmăriți consumul de energie în timp autentic, cu modulul Z-Wave Z-Waveless Modul OOMI Plug. Aerul oomi se montează pe spatele cubului Oomi, precum și măsoară temperatura, umiditatea, precum și particulele, în timp ce becul oomi va oferi 16 milioane de culori pentru controlul alternativ al iluminării.

Oomi afirmă că sistemul lor se adresează persoanelor fizice din Australia, China, Europa, U.K., precum și S.U.A. așa cum este oferit chiar în prima jumătate a acestui an. Verificați linkurile de mai jos pentru a descoperi mai multe, susțineți lucrarea sau obțineți un kit de pornire cu reducere pe Indiegogo.

oomihome.com: oomi pe Indiegogo

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *