Hands On: Actualizarea MacBook -ului nostru la SSD plus o unitate dificilă de 1 TB

într -o încercare de a face MacBook -ul nostru să dureze până în anii următori, se zvonea reproiectarea majoră (fibra de carbon? Configurați un SSD.

Cu toate acestea, am fost întotdeauna utilizați pentru a avea o unitate dificilă uriașă, astfel încât SSD -ul de 128 GB pe care l -am selectat nu ne va permite să deținem întreaga noastră bibliotecă Lightroom, precum și date video pe laptop, așa cum am fost folosiți. Soluția? Eliminarea unității noastre optice nefolosite, precum și înlocuirea acesteia cu una dintre unitățile dificile de 1tb de 2,5 ″ 9,5 mm. SSD Speed, plus un fus capabil pentru a stoca toate lucrurile noastre, devine mult mai bine decât acesta? Este o muncă simplă pe care o poate urma oricine. Iată exact cum am făcut -o …

Cumpărați cumpărare – în funcție de tipul dvs. de MacBook (al nostru este desemnat ca model „sfârșitul anului 2008 – 5,1”), tehnica va fi oarecum diferită, cu toate acestea, multe dintre ceea ce am făcut chiar aici este adecvat tuturor MacBook -urilor, precum și MacBook Pro. După o ofertă mare de lectură, acestea sunt elementele pe care le -am achiziționat pentru proiect …

SSD – SSD esențial M4 128GB (CT128M4SSD2)
Hard Dive-Samsung Spinpoint M8 1TB (HN-M101MBB)
Caddy – opitbay

Adaptorul Optibay a venit fără instrucțiuni, bara o diagramă de biți pe partea care vă arată exact cum să introduceți unitatea. Din fericire, Interweb ne -a sortat, precum și respectarea videoclipului oferă un rezumat excelent al locului de muncă.

Cu toate acestea, au existat câteva diferențe de biți, precum și am descoperit acest fișier iFixit extrem de util. Vă sugerăm să vizualizați videoclipul, precum și să priviți cu documentul iFixit, înainte de a stabili. În timp ce nu există nimic dificil în sarcină, există unele bucăți de tip, precum și este util să aveți instrumentele adecvate, inclusiv un spudger de plastic.

GOTCHAS – Când a fost eliminată unitatea optică, am descoperit că Optibay era la fel de imens să se formeze în zona din stânga, precum și după un pic de zgârieturi de cap, am descoperit o fâșie de plastic pe o parte a sistemului care părea a fi puțin a unui gând după. Luându -l în afară de banda pe margine a fost eliminată cu câteva șuruburi. Acest lucru a lăsat sistemul o potrivire ideală. Nu putem considera decât această placă care o face mai mare este implicată pentru încă o revizuire a hardware -ului sau încă un laptop complet. De asemenea, aveți nevoie să eliminați suportul de biți afișat pe partea cea mai bună a imaginii de mai jos de la DVD -ul Apple, precum și să o conectați la cadrul de plastic al Optibay.

Bara de plastic (stânga) trebuia să fie eliminată pentru a face optibay să se potrivească

Există găuri pre-găurite în partea caddy, cu toate acestea aveți nevoie de o apăsare fermă pentru ca șuruburile să înceapă să se auto-abordeze. Această paranteză devine apoi un singur șurub care ține optibay -ul (unde au fost 3 ținute în unitatea DVD), deși acest lucru nu pare să fie cu adevărat o problemă, deoarece zona este atât de strânsă. Puteți achiziționa o incintă pentru a vă forma superdrive pentru a produce un scriitor DVD exterior, dacă aveți nevoie.

Nava spațială – Am făcut o configurație curată de OSX 10.7 Lion de la o unitate de deget USB pe care am produs -o respectând tutorialul de excepție Screencastsonline.com (veți avea nevoie de un USB de 8 GB). Pur și simplu porniți din USB, rulați utilitatea discului, precum și partiția SSD -ului dvs., apoi configurați Lion. Totul, precum și rulează în aproximativ 25 de minute. Frumoasa.

Evident, veți dori ca sistemul de operare, precum și aplicațiile să fie online pe SSD foarte rapid, precum și datele dvs. (muzică, fotografii, filme etc) pe fus. Un bit Terminal Jiggery-Pokery va produce „legături simbolice” care indică folderele corespunzătoare de pe SSD către HD-ul dvs. Acesta este un serviciu larg de sistem, care implică, de exemplu, iTunes, va descoperi imediat muzică pe unitatea dificilă a datelor, IMovie va vedea datele video de pe unitatea dificilă etc, fără a fi nevoie să facă modificări în fiecare aplicație privată. Am respectat acest ghid pentru configurarea simbolurilor.

O parte din noul ecran OSX Lion „About acest Mac” care arată SSD -ul, precum și HD

Sistemul de operare a luat doar în jur de 14 GB. Cu multe dintre aplicațiile noastre reinstalate, precum și datele de dispozitiv online Windows de 15 GB care trăiesc și pe SSD, am primit încă peste 70 GB. Așadar, deși poate fi un pic strâns pentru completările viitoare, cu siguranță ar fi posibil să utilizați SSD -ul mai mic de 60 GB dacă adăugați o unitate dificilă uriașă.

… În afara unei lopate – cu siguranță acest loc de muncă nu va transforma magic duo -ul dvs. Core 2 într -un i7 Screaming, dar este un upgrade cu adevărat considerabil, precum și util. Vom lăsa toate acele site-uri fantastice de evaluare hardware pentru a face graficele de referință destul de referință, cu toate acestea, în testul nostru automat de laboratoare automatizate, SSD a arătat îmbunătățiri mari ale vitezei. De exemplu, timpul de pornire rece a trecut de la 1 minut 4 secunde la doar 24 de secunde. Introducerea Photoshop a trecut de la aproximativ 13 secunde la doar 4. Există, de asemenea, un impact sau nu este un impact distinctiv asupra duratei de viață a bateriei cu cele două configurații de unitate (SSD -urile au nevoie de mai puțină puteredecât unitățile tipice de filare, astfel încât tone în plus să fie minime).

Așadar, cu câteva elemente noi, puteți aduce viață nouă în Macbook -ul dvs. sau orice tip de alt laptop / notebook / sau desktop pentru această problemă. Pe măsură ce actualizările merg, este extrem de recomandat.

Disponibil de la Amazon

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

SATA 2,5 ” / 9.5mm 2nd Dread Drive Caddy Tava pentru Apple Unibody MacBook / MacBook Pro 13 15 17 …

3 recenzii

4,99 GBP

Cumpărați pe Amazon

2

SATA 2,5 ” / 9.5mm 2nd Dread Drive Caddy Tava pentru Apple Unibody MacBook / MacBook Pro 13 15 17 …

432 recenzii

14,64 £

Cumpărați pe Amazon

3

RGBS DREAMENT DRIVE CADDY TAY 2ND HDD SSD set compatibil cu 2,5 “9.5mm SATA HDD SSD 2nd Adaptor HDD …

43 recenzii

6,99 GBP

Cumpărați pe Amazon

SSD crucial

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *