Batistele încadrate DIY

Descoperiți batiste vintage pe internet cu site -uri web precum Craigslist, eBay, precum și Etsy. Am descoperit cele încadrate mai sus la Cabaret Vintage, precum și Cynthia Findlay Antiques din Toronto. Piețele de purici, precum și magazinele de prosperare sunt, de asemenea, resurse fantastice dacă nu aveți niciun tip de hankies.

Materiale

Batiste vintage

Album Art Frames

Kit de agățare a imaginilor

Pasul 1: restrângeți -vă colecția

Batistele își amintesc o epocă mult mai mult, când oamenii le -au folosit politicos la fel de mult ca amicii, precum și străini care au nevoie. Astăzi, versiunile vintage sunt oferite într -o varietate de modele, precum și într -o alternativă de artă colorată care poate injecta patină, precum și istorie în schema dvs. de înfrumusețare. Amabil cu colecția dvs., precum și alegeți câteva imprimeuri: am selectat versiuni albastre, precum și roșii.

Pasul 2: Locația Hankies în cadre

Cadre de imagine cu un profil subțire, precum aceste cadre de artă de album de la Metropolitan Outfitters, nu vor depăși imprimeurile la scară mică. Nu vă preocupați dacă Hankies nu modelează exact cadrele; Văzând marginile completate adaugă structură suplimentară, precum și dimensiune. Utilizați o bucată de hârtie albă goală pentru a produce un fundal pentru orice tip de hankies care nu ajung la perimetrul cadrului.

Pasul 3: Agățați cadre într -o grilă

O grilă de bază ajută să aducă cumpărare într-o colecție de mix și meciuri. Locație fiecare cadru la aproximativ 2 ″ între ele. Având în vedere că sunt exact de aceeași dimensiune, este simplu de modificat pentru cumpărarea imprimeurilor așa cum este preferat mai târziu. Împerechează-le cu o lampă de sarcină industrială fără fr., precum și cu mobilier de bază, cum ar fi o masă rustică, pentru a împiedica aspectul să se simtă de modă veche.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *