• Uncategorized
  • 0

Indigo Guideline Out HomeKit Integration, deocamdată

, în iunie, Apple și -a anunțat noul cadru de automatizare a casei, Homekit.

De atunci, companiile de hardware și software de automatizare la domiciliu s-au aruncat în Nitty-Gritty pentru a vedea cum pot interacționa cu Homekit.

Acum, Jay Martin, de la Indigo Domo, software -ul nostru preferat de automatizare OS X Home, a postat un scurt articol care prezintă motivele pentru care software -ul lor nu se va integra cu cadrul Apple.

Există câteva idei interesante în postarea lui Jay, atât despre modul în care Indigo Domo vizualizează cadrul HomeKit, ce este și ce nu este …

Înțelegerea noastră este că HomeKit nu este un sistem de automatizare a locuințelor, ci mai degrabă o încercare de a uni controlul direct asupra dispozitivelor din casă. După cum știți mulți dintre voi, controlul la domiciliu sau actul de a controla direct diverse lucruri fizice din casa dvs., este cu siguranță un aspect al automatizării la domiciliu. Dar pornirea unei lumini prin iPhone/iPad este doar o parte a unui sistem complet de automatizare a locuințelor. Deci, din acest sens, HomeKit nu este un înlocuitor pentru Indigo în același mod în care IRULE nu este.

Jay continuă să discute cu mult mai detaliat despre modul în care funcționează sistemul și ce oferă în ceea ce privește controlul vocii prin Siri.

Homekit este câteva lucruri: în primul rând, este un cadru iOS pe care aplicațiile îl pot utiliza pentru a manipula dispozitivele compatibile HomeKit (le numesc accesorii). Accesoriile HomeKit sunt stocate într -o bază de date iOS centrală/partajată, care este gestionată prin orice aplicație client care utilizează cadrul HomeKit. Așadar, de exemplu, puteți utiliza aplicația client A pentru a descoperi un accesoriu și pentru a o adăuga la baza de date HomeKit, iar apoi aplicația client B poate spune acelui accesoriu ce să facă. Sau vice versa. Acest lucru ne conduce la integrarea Siri-credem că, sub capotă, Siri acționează ca o aplicație specială pentru client HomeKit, astfel încât poate spune direct accesorii HomeKit ce să facă. Aceasta este o distincție esențială, deoarece implică faptul că nici o aplicație client A și nici o aplicație client B nu „folosește Siri pentru a controla dispozitivul”. Mai degrabă, Siri folosește cunoștințele despre baza de date centrală/partajată HomeKit pentru a controla accesoriile.

În plus față de cadrul IOS HomeKit pe care aplicațiile îl pot utiliza pentru a controla dispozitivele HomeKit, Apple are, de asemenea, un program (MFI) în baza căruia producătorii de hardware ale dispozitivului își pot obține dispozitivele de casă aprobate/certificate. Aceasta acoperă nu numai dispozitive inteligente (accesorii), cum ar fi lumini certificate HomeKit, termostate etc., dar pare să includă și dispozitive de pod Homekit care permit dispozitivelor non-homekit să fie tratate ca accesorii HomeKit. În timp ce ne-ar plăcea ca Indigo să fie un pod Homekit, astfel încât toate dispozitivele dvs. Z-Wave, Insteon, X10 și Plugin să poată fi tratate ca accesorii HomeKit, acest lucru nu este posibil în prezent, deoarece Indigo nu este un controler hardware autonom care poate fi Certificat MFI.

Rezumând, Jay confirmă că Indigo nu va fi compatibil cu HomeKit …

În concluzie, pe baza cercetării noastre, nu va fi posibil să oferim Siri Control asupra dispozitivelor Indigo și nici nu va fi posibilă punerea dispozitivelor Indigo în HomeKit ca accesorii. Suntem dezamăgiți de acest lucru, dar vom continua să evaluăm HomeKit pe măsură ce evoluează și vom continua să analizăm alte modalități posibile prin care putem integra direct sau indirect cu HomeKit.

Deci, deși nu este niciodată, nu este un NU deocamdată.

[Actualizare] Indigo Domotics a postat câteva gânduri mult mai multe despre HomeKit după anunțarea Insteon Hub Pro.

Indigodomo.com: Post Forum Original: Homekit explicat

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *