Cottage Gardens

Sărbătorile de vară s -au terminat și am o minte plină de amintiri din excursii lungi de weekend la cabana familiei din Saint Andrews, New Brunswick. Pentru numeroși dintre oamenii care petrec doar veri în Saint Andrews, vara începe de obicei în weekendul lung din mai și se încheie cândva în weekendul Zilei Muncii. Anul acesta am avut norocul să petrec ambele în aceste weekenduri, plus alte câteva weekenduri lungi, între a mă bucura de cabană în est.

Iată câteva fotografii ale curții din weekend -ul lung mai. Curtea este gata pentru toate florile noi. Puteți vedea vulpile pe care le -am plantat în patul cu flori de pe cealaltă parte a copacului. De asemenea, am ajuns să plantăm mult mai mult de 140 dintre ele în diferite zone. A fost multă muncă!

O conversație pe care o avem întotdeauna la sosire merge ceva de genul acesta, „Cât de mare este valul astăzi?” Soțul și socrul meu aleg ambii un val ridicat la un val scăzut. Cred că ambele valuri sunt misterioase și interesante în propriile lor moduri. Puteți vedea aici cât de scăzut a fost în mai.

Aceste fotografii sunt din weekendul trecut. Îmi place cum arată toată creșterea peste vară.

Și îmi plac aceste fotografii de grădină pe care le -am făcut vara trecută. În fiecare an, avem o mulțime de bujori și maci – o frumoasă stropire de culoare pentru a rupe tot verde.

Este întotdeauna trist să pleci, dar amintirile și fotografiile pe care le faci cu adevărat te țin cald în lunile reci de sezon de iarnă.

Pentru mult mai multe sfaturi de grădinărit, consultați Ghidul nostru de grădinărit și de locuit în aer liber.

Credite foto: 1-5. Holly Meighen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *