Spațiu mic: o casă de rând de 900 de metri pătrați

când designerul de interior din Toronto Mazen El-Abdallah, din Mazen Studio, a cumpărat această casă de două etaje, de 900 de metri pătrați Spații mici, precum și cartiere strânse într-un spațiu plin de mansardă.

Așa a ieșit Sledgehammer – precum și peretele, precum și vestibulul pe podeaua primară. Deschizând aspectul, casa odată constrânsă este acum un frumos 1 ⁄2 dormitor plin de mobilierul său iconic, precum și descoperiri prețuite. „Am oferit locuinței senzația unei case de oraș din New York la modă. Mi -am dorit spații înalte, spațioase, precum și un flux armonios de la spațiu la cameră. E minunat. Imi place.” Faceți clic pentru a vedea în spațiul mic modern.

Mazen a colectat produse pentru casa sa de-a lungul timpului, inclusiv aceste râvnite scaune contemporane Jens Risom, precum și lucrări de artă contemporane pentru o estetică cu adevărat contemporană.

O oglindă mare în intrare scade casa unui sentiment de bowling-alley, precum și îi oferă acel aspect înalt pe care Mazen îl urma. O fâșie de gresie de podea se aliniază perfect cu scările (nu sunt prezentate), precum și demarcă intrarea.

„Am instalat încorporaturile pentru a defini zona, precum și pentru a oferi interesul vertical spațial”, a declarat proprietarul, precum și designerul Mazen El-Abdallah al Millwork din camera sa din față. Rafturile, precum și draperii cu lungime completă atrag ochiul în sus, făcând zona să pară mai mare.

În bucătăria masculină de galerie, dulapurile de agitator vopsite cu cărbune sunt acoperite cu contoare cu măcelărie cu bloc de măcelărie. Tigla de tren alb este curată, precum și discretă – cheie în sferturile strânse. Un suport de vin vertical este dezvoltat în mod inteligent în jurul unui aerisit cald.

Revopsită, precum și reamenajată de Mazen, un vechi dulap de birou dintr -un magazin de epocă se bucură de un nou contract de închiriere pe viață ca o cămară fermecătoare.

Amplasat pe perete, masa de nucă acționează ca un încorporat, precum și funcționează ore suplimentare atât ca birou, cât și pentru masă.

Dulapurile cu cantilevere, precum și o culoare considerabil de închisă, fac un punct focal captivant pe aterizarea superioară.

Zona de ședere de la etaj se dublează ca o cameră de oaspeți. Covorul sisal de la perete la perete de la etajul doi ajută la unificarea camerelor. Patul de zi a fost un cadou de casă de la Good Friend, precum și redactor-șef al H&H, Suzanne Dimma.

Tapetul de iarbă gri de cărbune împodobește pereții din dormitorul principal, în timp ce o sconce contemporană aduce lumină în patul de nivel scăzut.

O cadă cu gheare ancorează baia inspirată de cabană (există un duș deschis pe peretele opus). Combinația albă liniștitoare, precum și foarte puține accesorii oferă iluzia mai mult spațiu. O terasă din spatele cadă oferă spațiu pentru depozitare, precum și pentru afișare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *