Bungalow modern post-fascicul

la 1.020 de metri pătrați, acest bungalou cu două dormitoare nu este cu siguranță grandios (în special prin cerințele cartierului său Tony North Vancouver). Cu toate acestea, modestia sa este mult mai mult decât compensată cu spațiile sale bogat dezvoltate, realizate de unul dintre cei mai buni designeri din Canada – Ron Thom.

Thom, ale cărui clădiri celebre includ Colegiul Massey din Toronto, precum și Teatrul Shaw Celebration din Niagara-on-the-Lake, a dezvoltat această casă în 1958, destul de devreme în cariera sa. Cu toate acestea, locația arată îngrijirea sa caracteristică. Fiecare suprafață a spațiului de locuit se adaugă caracterului distinct al casei, inclusiv tavanul scândut, precum și podelele roșii adânci.

Fereastra Clerestory de la capătul zonei bucătăriei Galley adaugă un sentiment de ușurință la micul spațiu.

Popularele grinzi albe ale casei aduc din interior la exterior, făcând un spalier arhitectural peste terasă în curtea bogată.

Imaginea că trăiesc chiar aici ar fi ca și cum ai trăi într-o cabană rustică, dar rafinată-tipul de locație pe care prietenii tăi ar dori să le meargă pentru barbeci lungi de vară, precum și beri nedorite din curte. Tu ce crezi?

Pentru mult mai multe informații despre casă, luați legătura cu Realty -ul Sotheby Worldwide.

Credite foto: 1-3. Sotheby’s Worldwide Realty

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *