Casa mea automată: Tom Lawrence – Home Brew X10 Plus XMBC Control

în această lună funcția mea automată de acasă vine de la Tom Lawrence, un student în ultimul an la Universitatea Staffordshire. Alături de prietenul său Andy Jackson, el a creat un sistem de automatizare C# Home Anched, care controlează X10, precum și XBMC cu clienți pentru Android, precum și Windows Phone.

Trimitere de: Tom Lawrence – Eu sunt Tom, sunt student cu două luni rămase la Universitatea Staffordshire. În prezent sunt destul de distras de la proiectul meu final cu un proiect mic pe care îl numesc Ha. În ultimul an, am fost mult mai mult, precum și mult mai interesat de sistemele de automatizare / teatru de casă.

Aștept că configurarea mea are în jur de 3 ani, precum și a început când m -am mutat din săli, precum și schimbări de fiecare dată când relocă casa … La început a existat Windows Home Server cu un Xbox hacked care rulează XBMC. În continuare, în timpul anului meu de plasare, Xbox a fost înlocuit cu un Xtreamer, precum și acum mă întorc pentru ultimul an, am un HTPC destul de mare conectat la un monitor de computer destul de mic în sufragerie. Fiind student, a trebuit să lucrez cu un buget redus, dar nu este totul rău; HTPC are 5,1 înconjurător!

Am fost pasionat de automatizarea la domiciliu de ceva timp, precum și de a mă vedea că am un fel de sistem când am terminat universitatea, precum și a fost mult mai așezată într -o casă, dar nu am făcut niciodată niciun fel de pași pentru a începe un astfel de sistem . Acest lucru s -a schimbat după ce am fost legat de avbrand.com de Andy, un prieten cu setări foarte similare, precum și planuri pentru viitor. După ce am citit site -ul, știam că trebuie să creez un sistem similar, așa că sunt …

Știam despre alte sisteme precum Mister House, dar nu voiam să personalizez un sistem pentru nevoile mele, am vrut să -mi fac propriul așa, HA s -a născut.

Am împletit un cod, nu sunt programator, am avut diverse module de programare la universitate, dar gradul meu este în rețea, dar nu a fost cu mult timp înainte, Andy, care este programator a urcat la bord la fel de bine. Andy a lucrat foarte mult pe rețea/comunicare, permițându -i să fie scalabilă pentru viitor. Acum a devenit foarte mult un proiect comun între noi înșine. Deci asta este?

Haserver este creierul din spatele operației care rulează pe serverul de acasă Windows. Este scris în C#, precum și a început să execute diverse scripturi bazate în jurul TVSorter, o aplicație pe care Andy a scris -o anterior, înainte de a fi RDP pe serverul de acasă Windows, așa că era firesc ca aceasta să fie prima sarcină pentru HA.

Acum are o mică listă de caracteristici, dar având în vedere că are puțin peste o lună, stabilă, precum și amândoi avem proiecte de ultim an, ar trebui să lucrăm la destul de remarcabil dacă mă întrebați, deși recent s -a desfășurat o mulțime de muncă în urmă Cod scene mai degrabă decât caracteristici ca atare …

Controlează direct modulele X10 prin CM11U

Execută diverse sarcini cu un planificator de sarcini

Interfețe cu XBMC

Suport WOL

Încărcare FTP

HTTP API

Ideea pe care o avem este că Haserver va face toate funcțiile esențiale în fundal, precum și clienții sunt simple frontiere ale sistemului. Un exemplu în acest sens este clientul principal este setările. Primește IP -ul serverului prin Broadcast, precum și descărcarea setărilor de pe serverul pe care clientul le poate actualiza. Serverul are o bază de date, dar comunică clienților care folosesc JSON prin TCP sau API -ul HTTP.

Haclient este un client complet suflat. Ideea pentru Haclient este că va suporta pe deplin Haserver, precum și Sub Clienții vor face funcții particulare. Lista de caracteristici a lui Haclient include

Nu necesită o configurație inițială

Permite configurarea Haserver

Interfețe cu XBMC, afișează audio, precum și informații video, precum și unele funcții de control la distanță

Acceptă toate funcțiile serverului

Sub clienți

Ideea din spatele subclientilor a fost că vor face anumite lucruri, precum și nu vor suporta pe deplin toate funcțiile serverului. Acesta a fost ceva care s -ar întâmpla după universitate, dar nu am putut rezista să dezvoltăm câteva.

HAWP7 – Eu, în ultimele două zile, mi -am înlocuit iPhone -ul cu un HTC HD7, precum și am făcut rapid un client pentru Windows Phone. În prezent, susținerea funcției X10 prin API -ul HTTP, în curând va putea executa scripturi, precum și computere de trezire.

Haandroid – Andy are un dispozitiv Android, precum și creat Haandroid. Acest client acceptă X10, WOL, precum și sarcini.

Hapython – Acesta este un script ușor care permite XBMC de la telecomandă să pornească/Opriți dispozitivele X10.

Planuri de viitor – Planul principal în acest moment este lucrurile plictisitoare, asigurați -vă că ceea ce avem este să funcționeze, precum și să comentăm ceea ce am făcut, astfel încât să nu uităm după universitate când avem mult mai mult timp pentru a lucra la asta.

Integrați -vă cu Windows Home Server, faceți un addin pentru consolă …

Faceți un client pentru joggler O2

Integrați mult mai mult cu XBMC (modul de film X10 etc.)

Integrați un sistem CCTV

Au o interfață standard între Haserver, precum și Arduino

Interfață cu casele noastre următoare, trebuie să aștepți și să vedem ce oferă mai întâideşi!

Nu avem de gând să lansăm acest lucru ca sistem, dar îmi place să cred că am putea într -o zi. În prezent, amândoi rulăm cererea la casele noastre de studenți, precum și amândoi Lucky au obținut locuri de muncă după universitate, așa că, odată stabilite, bănuiesc că lista de caracteristici va crește, avem numeroase idei, în mare parte, care necesită bani pentru a cumpăra hardware suplimentar. Este cu siguranță un proiect interesant ..

Tom Lawrence Tom-lawrence.co.uk: Andy Jackson A-Jackson.co.uk: X10 CM12U Interfață computerizată

Vreau mai mult? – Ar trebui să ne urmați pe Twitter, ca noi pe Facebook sau să vă abonați la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *