Descoperiți de ce această cabană pentru tot sezonul este minunată pe tot parcursul anului

, care dezvoltă o cabană care profită la maxim de toate cele patru sezoane este un act de echilibrare cel mai bine realizat de profesioniști. Când proprietarii acestei căsuțe de 6.650 de metri pătrați din Muskoka, Ontario, au ales dispunerea să nu se mai potrivească nevoilor lor, arhitectul Gren Weis a redactat o nouă construcție pe amprenta existentă care a văzut 95 % din cabană demolată. Designerii Margot Bell, Katelyn Hermant și Dasha Ricci de la Peaks & Rafters, o destinație pentru decorul de cabană, au creat un aspect proaspăt care a încorporat obiecte de familie prețuite din vechea cabană. Designul este stilul clasic de cabană, cu noduri către natură care ușurează fluxul dintre interior și în exterior. Indiferent dacă soarele sări de pe valuri în vara înaltă sau într -un zăpadă în iarna adâncă, orice zi la această cabană este una minunată.

Faceți clic pe pentru a vedea în spațiu și pentru a obține idei de decorare a cabanelor din tot sezonul.

Peisagistica accidentată, naturalizată, ajută cabana să se îmbine în cadrul său. Gren, arhitectul, a încorporat ferestrele Dormer și placajul cu shake de cedru pentru un aspect de patrimoniu.

Iată designerul Peaks & Clowters Katelyn cu Georgie, laboratorul ei de aur, pe terasă.

În intrarea din spate a cabanei, baza rustică de sârmă rustică și corp de lumină de fier oferă spațiului un aspect aerisit. Un covor interior-exterior adaugă polonez la elemente rustice precum banca de epocă, dar este, de asemenea, durabil.

Un suport de haină de coadă vintage și coșul de coșuri utilizate frecvent în intrarea din spate. Pereții panouri cu o navă largă și o podea de stejar pătată pentru a imita nuanța adâncă a scoarței de copac adaugă căldură accidentată la cabană.

Un candelabru uriaș de furnicar este un punct focal dramatic în zona de locuit cu tavan catedral. Pop -uri de roșu se ridică la tapițeria neutră, în timp ce strecurațiile din piele pe fotoliile pivotante pot fi schimbate pentru țesături mai ușoare vara.

Bucătăria este suficient de bine echipată pentru un bucătar profesionist, dar rămâne ușor de utilizat. Aspectul lustruit al contoarelor Caesarstone, dulapurile de stejar personalizate și feroneria minimă din alamă este temperată de plăci de tăiere bine iubite și ierburi în ghiveci.

Patina mată a hotei de zinc oferă noii bucătărie un aspect moștenitor.

Terasa ecranată se adaptează la cele patru sezoane cu un nanawall, ferestre care coboară în podea și jaluzele și ecrane automate. Mobilierul din răchită din toate vremurile este stratificat cu perne aruncate în nuanțe de roz care luminează spațiul în mare parte gri. Un covor în stil muștar Navajo adaugă un model sub picioare.

Pardoseala de piatră din terasa ecranată este încălzită pentru serile reci. Sunbrella Slipcover pe scaune protejează tapițeria să se estompeze la soarele de vară și sunt ideale pentru a se confrunta cu focul în toamnă.

În dormitorul principal, un amestec de covoare de moștenire familială și lenjerie de pat modelată în nuanțe bogate de portocaliu și roșu injectează căldură.

Pădurile cu cereale calde sunt o alternativă sofisticată la finisaje de dor sau de albire; Nuanțele de ton mediu au greșeală vizuală pentru a echilibra podelele din piatră.În principalul baie, ferestrele înalte și luminile submontinate se scaldă spațiul în lumină. Dulapurile plutitoare din perete maxim de stocare, în timp ce cada independentă este poziționată lângă ușile cu înălțime completă care duc la o terasă privată.

Vara, podelele din gresie de piatră se simt mișto și oferă tracțiune fără alunecare pentru picioarele umede, dar în sezonul de iarnă, subestimarea lor (în special în baie) taie frisonul.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *