• Uncategorized
  • 0

[Sponsor] 7 Nevoia de a ști atunci când începeți să vă dezvoltați casa inteligentă

Dezvoltarea propriei case este întotdeauna interesantă și este cu atât mai mult acum odată cu creșterea tehnologiilor inteligente. Cu toate acestea, crearea casei inteligente nu va fi ușoară și ar trebui să cunoașteți aceste șapte lucruri înainte de a începe. Acestea mențin procesul de dezvoltare neted și rentabil.

1. Verificați cu un expert

Puteți găsi o mulțime de informații online și puteți economisi bani făcând totul pe cont propriu, dar vorbind cu un expert te -ar putea economisi de la o mulțime de probleme. Procesul este complex și există tone de lucruri care nu funcționează destul de bine – gestionarea cuiva care a făcut -o singură sau știe totul despre industrie poate fi de ajutor.

2. Routerul este surprinzător de important

Dacă există un lucru pe care trebuie să -l înțelegeți, este routerul. Va fi în centrul tuturor în casa dvs. inteligentă – conectează toate piesele împreună, asigurându -se că lucrurile rămân actualizate și funcționale. Atunci când se referă la investiții de bani, routerul de garantare este în fruntea bugetului dvs.

3. Fiți conștienți de riscuri

Probabil că ați văzut știrile în ultimele săptămâni și nu arată că măgulitor pentru tehnologii inteligente. Adevărul este că puteți hack un televizor inteligent sau orice tehnologie inteligentă. Cu toate acestea, vă puteți proteja, de asemenea, împotriva acesteia și nu doriți să credeți că toate semestrialul. Dar luați în serios siguranța și securitatea și înțelegeți riscurile.

4. Păstrați -l simplu

Înainte de a începe să vă umpleți casa cu frigidere inteligente, gunoi, lămpi și televizoare, luați un moment pentru a lua în considerare ceea ce doriți și aveți nevoie. Există o mulțime de tehnologii inteligente pentru casele de acolo și nu toate sunt cu adevărat ceva care îți face viața mai simplă sau mai bună. Cel mai bine poate fi să -l păstrați mai ușor și să vă concentrați mai întâi pe lucruri precum lumini cu telecomandă, încălzire și gadgeturi precum televizoarele inteligente. În multe cazuri, modernizarea casei cu gadgeturi suplimentare nu va fi prea dificilă – coșul poate aștepta!

5. Cumpărați mărci

Deși de obicei este mai bine să priviți în jur și să găsiți diferite mărci pentru casa dvs., casele inteligente pot beneficia de loialitatea mărcii. De exemplu, alegerea aparatelor de uz casnic din aceeași marcă ar putea face mai ușor integrarea și să vă garanteze că puteți sincroniza produsele împreună mult mai ușor. De asemenea, puteți construi costuri de loialitate ale mărcii puțin mai puțin verificând cu diferiți vânzători la voucherbin.co.uk, oferind diverse vouchere de economisire a banilor.

6. Nu vă speriați lucrurile „mut”

Cu cât produsul dvs. este mai bine, nu? Nu chiar, deoarece puteți găsi tehnologii inteligente grozave chiar și fără toate tratamentele suplimentare. Nu ar trebui să vă speriați de lucrurile „mai neplăcute” – doar a avea lumini care pot fi întunecate ar putea fi suficiente pentru dvs., iar luminile cu 100 de funcții diferite pot fi doar costuri prea mult.

7. Verificați compatibilitatea-produs regional și încrucișat

În cele din urmă, nu uitați să verificați și să verificați dublu compatibilitatea oricărui produs nou pe care doriți să îl adăugați. There are still regional differences in terms of functions – for example, you can still get much more out of Amazon’s Echo in the us than elsewhere in the world. Puteți găsi, de asemenea, probleme de produs încrucișat în compatibilitate și nu doriți să le aflați după ce ați făcut achiziția.

Proiectarea casei tale inteligente este foarte distractivă și poate fi o modalitate grozavă de a face casa ta un loc mai frumos pentru a trăi. just remember to do your research and plan well!

Swapnil K., from VoucherBin.co.uk, is well versed in research focusing on emerging company services. Besides work, he is a fervent reader and loves writing informative articles. He shares insight on a broad range of topics to cater audience from different genre.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *