Buget se află la Pier 1

dacă ați fost la vânătoare în unele cazuri, peisajul de design canadian sumbru, populat de locuri și centre comerciale, nu sunteți singuri. Dar ia inimă. Pentru Hark, văd un far strălucitor pe fondul orizontului impunător. Este Pier 1 și a venit la salvare!

Piesele lui Pier 1 ar fi acasă în această cameră eclectică Peter Dunham.

Mulți oameni se gândesc la mici trinketuri globale atunci când se gândesc la Pier 1 și în mod justificat. Magazinele lor sunt pline de China colorată, coșuri și textile din întreaga lume, implicate pentru a adăuga condiment la decorul tău. Dar Pier 1 este, de asemenea, o sursă minunată pentru elementele de bază ale mobilierului, care nu se găsește la multe alte magazine comune. Vorbesc cu capse clasice de design, precum cele pe care le vedeți în paginile House & Home, dar la un preț putem înghiți cu toții.

Magazinele Pier 1 au cataloage unde puteți achiziționa piesele pe care nu le vedeți pe podeaua lor, iar site -ul lor este un mod grozav de a verifica tot ce au de oferit. Doar faceți clic pe fila Cartea de mobilier pentru a începe.

Permiteți -mi să vă plimb prin unele dintre bunătățile mele Fave Pier 1.

Când se referă la mobilier ocazional interesant și neobișnuit, Pier 1 te -a acoperit. Această masă finală a Nirobi cu aspect tribal costă doar 80 de dolari și ar arăta remarcabil lângă o canapea sau ar folosi o pereche trasă ca masă de cafea.

Consolele sunt de obicei trecute cu vederea, dar acesta nu trebuie să fie trecut! Consola Bellerose are un aspect clasic al decoratorului și costă 170 USD. Ummm pot cumpăra două?

Andrea Mills, editorul meu de design, se omorî în căutarea unui puf rattan ca acesta și a fost cel mai bine sub nasurile noastre de la Pier 1! În ciuda faptului că a fost numit scaunul de grăsime, acesta nu vine cu un preț de grăsime – 150 USD! Contează-mă când spun că designerii de înaltă calitate le place să le folosească ca locuri suplimentare și ca sculptură dinamică în camerele lor în aceste zile.

Stilul francez al fermei este furios și poți să ridici un scaun la petrecerea francofilă cu acest mic drăguț, scaunul curbat din spate. 189 USD – Très, très chic, non?

Ooooh nu vrei doar să te bucuri cu o matlasă într -o zi însorită pe acest frumos set de Casbah? Pentru eticheta de preț de 100 USD, vă puteți permite două! Aș putea vedea, de asemenea, acest lucru într -un dormitor sau împerecheat cu o canapea obișnuită de living și îngrămădită cu cusii pentru a rupe camera.

Pentru depozitare, îmi place acest frumos comoda Tapanga cu detaliile coloniale britanice.

Sau pentru tot ceea ce glamuri glam, o piesă oglindită ca aceasta este întotdeauna un scor! Îmi place pieptul Hayworth al lui Pier 1 pentru patina sa moale, antichizată.

Glamazonii vor aprecia această mică vanitate, în special cu sertarele sale pentru a -ți ascunde toată gunoiul. Dar această vanitate Pier 1 Scroll ar fi, de asemenea, o alegere elegantă pentru un birou de scriere la 390 USD.

În timp ce suntem în vibrația minunată, consultați acest pat de coajă! Este atât de greu să găsesc un pat clasic și am văzut despre suficiente căi tapițate pentru a -mi dura o viață! Ușor și până la capăt, acest pat de 1 pat este umil și înalt.

În cele din urmă, pentru un pic de culoare 1, pentru care sunt cunoscuți, am spionat acest frumos covor de lână mosiac din Burgundia. Nu este nevoie să călătorești pe glob pentru a găsi un persan ideal – Pier 1 a făcut lucrările de legare și a adus totul acasă pentru o eliminare de 390 USD. Acum este un suvenir!

Credite foto:
1. Peter Dunham
2-11. Pier 1 Importuri

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *