Sugestii de inspecție la domiciliu

O inspecție a casei – care costă de obicei între 300 și 500 USD – este o inspecție vizuală a unei proprietăți rezidențiale care vă poate avertiza la probleme potențial majore cu starea fizică a unei case înainte de a vă închide la achiziție.

Nu toate provinciile canadiene au nevoie de un vânzător de case pentru a dezvălui informații despre problemele cu proprietatea lor rezidențială cumpărătorilor interesați; Fără o inspecție expertă, s -ar putea să fiți pentru surprize scumpe după ce casa a căzut în mâinile voastre.

Inspectorul va analiza toate aspectele, precum și sistemele din casă, inclusiv sistemele electrice, de încălzire, precum și de răcire, instalații sanitare, pereți, tavan, sistem de acoperișuri, precum și toate ferestrele, precum și ușile; Vor privi subsolul, mansarda, precum și izolarea; În plus, toate structurile casei vor fi inspectate vizual. Dacă aveți nevoie să angajați un expert, construiți inspecții în Melbourne.

Inspectorul va nota orice tip de defecte ascunse, precum și ar trebui să vă ofere o ofertă scrisă a oricărui tip de lucrări de reparație care trebuie să fie finalizate imediat. Ar trebui să veniți cu un concept de eliminare a ceea ce lucrările de reparație ar trebui să fie efectuate în viitor, precum și o înțelegere a ceea ce va cheltuia aproximativ pentru a păstra casa în următorii câțiva ani. De asemenea, este recomandat să obțineți testarea Radon Eliminator, precum și servicii de atenuare.

Dacă apare o problemă, veți avea șansa de a o trata, precum și de fixată (în detrimentul proprietarului) sau de a avea costul de cumpărare ajustat.

Pentru a descoperi un inspector de casă expert, luați legătura cu Asociația canadiană a casei, precum și cu inspectorii de proprietăți rezidențiale din provincia dvs. Pentru mai multe informații, consultați www.cahi.ca.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *